Hae
VillaNanna

Hiihloman huumaa

Asia, josta on ihan pakko kertoa…Nimittäin eilen oli fiilikset kuin olisi ollut jossain Alpeilla tai Himoksella. Ilma oli mahtava ulkoiluun ja tunnelma oli katossa, talviriehaan tarvitaan vain rinne, pulkka, kaakao ja hyvä mieli. Lumessa riehumisen jälkeen on kiva mennä saunomaan ja uimaan, nälkäkin kun on, niin takassa on helppo grillata makkaraa. Vähän ihonhoitoa ja rauhallista menoa. Ihania muistoja lapsille.

Meidän rinne oli Helsingin oma pikku Himos, Savelan skeittipuistossa. Mäki on aika mahtavan korkea mutta kaikkia hyppyreitä ei nää korkeuden vuoksi, siksi pitää olla varovainen. Sieltä tulee alas kovaa ja korkealta. Kun ei jaksa enää kiivetä ylös niin leikkikenttä pitää mielen virkeänä ja on helppo nauttia lämmintä kaakaota ja hetken ottaa rennosti ennen taivalta saunaa päin. Mikään ei ole niin mahtava tapa aloittaa hiihtolomaa kuin pulkkamäki.
Helsinki on mahtava paikka, täällä on vaikka mitä kokemuksen arvoisia paikkoja, jotka ovat ihan ilmaisia. Paljoa ei ole tullut käytyä museoissa tai muissa ilmaisissa tapahtumissa mutta tällaiset rreissut on ihania kun voit tehdä niitä milloin haluat. Voitte vain kuvitella miten olo paranee kun riehuu lasten kanssa ja unohtaa arjen koukerot hetkeksi. Ei tarvitse muuta ottaa mukaan kuin pulkan ja itsensä. Mikä ihana fiilis.

Ei lapset vaadi isoja juttuja ja tavallisesta pulkkailusta saa pienin jutuin vähän erilaisemman kun ottaa eväät mukaan tai vaikka sen kaakaon. Ei pulkkailun tarvitse aina olla samanlaista menoa ja meininkiä, vaan voi keksiä aina jotain muuta siihen myös. Meidän iso Wanhojen tanssija innostui myös peuhtaroimaan lumessa niin, että satutti itsensä lopulta. Hassu poika.

Pakko myös sanoa vaatteista sen verran, että jokaisella meistä on jotain ilmaisosatolta löytyneitä vaatteita. Esimerkiksi minun toppahousuni on ilmaisosastolta ja tykkään valtavasti niistä. Ovat hyvät jalassa ja lämpimät. Toki niistä puuttuu henkseliosa mutta se ei haittaa tahtia ollenkaan ja voinhan aina tehdä sellaisen, jos alkaa siltä tuntumaan.

Villapaita

Mukavaa talvilomaa kaikille!
-Melissa-

10 kommenttia

 1. Jani / Kaikki Paketissa kirjoitti:

  Aina ei tarvitse matkkata pohjoiseen asti pulkkailemaan ja muita talviaktiviteettaja harrastamaan. Nyt varsinkaan, kun Helsingissäkin lunta yllin kyllin. Kiva päivä ollut teillä 🙂

 2. JohaNna / Arjen miljonääri kirjoitti:

  Ihania kuvia! 🙂 Täytyy nauttia talvisista lajeista kun meillä vielä on kunnollinen talvi.

 3. Jasmin❤ kirjoitti:

  Ihanan iloisia kuvia! ? ❤

  https://jasukuvaa.blogspot.fi/

 4. Annukka | Ikkunalla kirjoitti:

  Kunnon talvipäivät on kyllä ihania, kunhan ei ole liian kylmä.

 5. Melissa L kirjoitti:

  Niin totta. Nyt on Helsingissä niin ihanat kelit, että riittää se, että kävelee ovesta ulos ja on ihan uudessa paikassa 🙂

 6. Melissa L kirjoitti:

  Itse en siedä talvea mutta kyllä on otettava kaikki irti kun siihen on mahdollisuus.

 7. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos paljon 🙂

 8. Melissa L kirjoitti:

  Totta. Tuolloin ei onneksi ollut niin kovin kylmä keli, juuri sopiva.

 9. Minnea Muru kirjoitti:

  Ihana tunnelma näissä kuvissa! Ei varmasti häivä Himokselle tuo teidän talvipäivä! Lasten myötä pääsee itsekin taas laskemaan pulkalla 🙂

 10. Melissa L kirjoitti:

  Ei häviä, oli kyllä mahtava päivä kaikkiaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *