Hae
VillaNanna

Kesä kuumottaa

Kesä kuumottaa

Kesä kuumottaa ja kesävaatteet polttelee ajatuksissa. Mitä tyyliä tarvitsen lisää ja mitä taas en. Boheemit vaatteet on mielestäni nyt kaikki valmiina. Tiedän toki itseni sen verran hyvin, että boheemia tyyliä tulee kyllä tehtyä lisää aina kun lämpötila nousee ja kesän tuoksut alkaa humalluttaa päätä. Meren pauhuna ja peltojen kahina saa mielen palamaan aina lapsuuteen asti. Silloin silmissä vilisee kauniit hörhelömekot ja luonto. Ne täytyy aina saada ikuistettua.

Meikällä on iso pino erilaisia kankaita tuossa minun työtilassa olevassa laatikossa. Iso osa on hankittu kirppiksiltä, mutta viskasin sinne myös ne kankaat, jotka ostin nyt huumapäissäni Eurokankaasta. Vieläkin se asia minua harmittaa, mutta ei mahda mitään. Näistä tehdään ja se siitä. Elän suuressa toiveessa, että jouluun mennessä on tämä minun projektini vihdoin ohi. Nimittäin kaikkein eniten tuossa laatikossa on tilkkuja.

Kesä kuumottaa

Tuosta työlaatikosta kaivoin pätkän raidallista trikoota, jonka olen aikaa sitten löytänyt Kierrätyskeskuksesta, olisiko pari kolme vuotta sitten. Se on hilloutunut laatikossa hyvän tovin, kun satuin ostamaan Sewing lehden itselleni pitkästä aikaa. Tämän lehden mukana tulee aina pari kaavaa ja tämä T-paitamekko on siis tällä kertaa Burdan kaava. Tämä kaava sopi erittäin hyvin tähän kankaan palaseen.

Jouduin kyllä hiukan vääntelemään ja kääntelemään kangasta, että sain nippa nappa tuon T-paitamekon leikattua kankaasta. Juuri ja juuri se siitä tuli. Trikoo on helppo ja nopea ommella saumurilla ja kaksoisneulalla. Näissä ei yleensä pitkään nenä tuhise kun ompelee.

En näitä kesävaatteita tänne nyt kauheasti laittele esiin vielä, sillä parempi odotella kesää ja kärpäsiä. Silloin on paras mahdollisuus nähdä ne myös päälläni. Tämä mekko tulee olemaan paljon käytössä, sillä se on sen verran yksinkertainen ja helppo yhdistää sen mukaan josta milloinkin tykkää. Sinivalkoraita on sellainen, minkä voi yhdistää minkä värin kanssa tahansa yhteen. Yhtenä vuotena halusin yhdistää sinivalkoisen keltaiseen, toisena punaiseen ja sitten tuli vihreän vuoro ja nyt tykästyin pinkkiin. Kaikki sellainen väri sopii, joka raikastaa koko asukokonaisuutta.

Asu

 • Kengät: Fida, Espoon keskus
 • Pinkki laukku: Kontti, Tammisto
 • Karvakuulokkeet: Joululahja Krakovasta
 • Kamera: Joululahja

Tämä asu on mieluinen, sillä mukana on kirppislöytöjä ja tuo laukku onkin mulla sellainen kesäinen hipsunhapsu laukku. Kun tunnen oloni hyvin tyttömäiseksi, niin otan sen keikkumaan käteeni. Kengät oli mahtava löytö. Ne ovat käyttämättömät ja aivan ihanat jalassa. On kuin kävelisi pumpulissa.

Kesä kuumottaa

Ihanan aurinkoista sunnuntaita kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

10 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  Ihanat asusteet.Toivottavasti kesä llä jo sellainen tilanne että voi liikkua ulkona.

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Tuo kamera on ihan käsittämätömän söpö! 😀

  • villananna kirjoitti:

   Se on tosi kiva, sen sielunelämä tosin on mulle vielä hämärän peitossa…Mutta kyllä mä vielä opin 🙂

 3. hannamariav kirjoitti:

  En malta odottaa että kesä tulee ja arki toivottavasti normalisoituu jossain vaiheessa!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  • villananna kirjoitti:

   Meikäläinen odottaa myös kesää, jos vaikka saataisiin normaali elämä jo takaisin…

 4. Minna M / Kiljustenblogi.fi kirjoitti:

  Ihanat asusteet! Ja tuo kamera! Siitä olen pitkään haaveillut! Tänään saa kaivaa talvisempaa vaatetta esiin. Yöllä on taas satanut lunta.

 5. Marianne kirjoitti:

  Voi kesä saisi kyllä jo tulla! Hei ihanaa että teet kankaista itse ja suosit kierrätystä, se on tosi hyvä juttu ☺️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *