Hae
VillaNanna

17 hääpäivä

17 hääpäivä

Aivan uskomatonta, että olemme olleet naimisissa nyt 17 vuotta. Niin se aika vierähtää nopeasti. Paljon on ehditty kokemaan niin hyvässä kuin pahassakin. Avioliiton päättymistäkin olemme harkinneet muutaman kerran. Siis ihan virallisestikin. Mutta tässä sitä edelleen porskutellaan, eikä kaikesta huolimatta loppua näy. Haasteita on edelleen, joita käsittelemme, mutta niistä huolimatta lähdimme tutun kaavan mukaan juhlistamaan meidän hääpäivää.

17 hääpäivä

Olen muutamia kertoja avannut meidän tarinaa, miten kaikki alkoi ja miten elämä on heitellyt meitä, joten tässä postauksessa en niistä sen enempää kerro, voit halutessasi lukea alla olevasta linkistä meidän tarinaa. Keskitymme siis tässä postauksessa ihan meidän hääpäivään. Missä olimme ja mitä teimme. Emme yleensä tee juuri mitään, se on se pointti, olla ja nauttia vain.

Hän ja minä on me kaksi

Milloin on hyvä hetki mennä naimisiin?

Hääpäivä suunniteltiin saman kaavan mukaan mitä ennenkin, varattiin hotellihuone, teimme pöytävärauksen ja vasta myöhemmin päätimme mikä on se meidän the juttu tekeminen. Tänä vuonna se oli Titanic elokuva 3D muodossa. Titanic on nyt 25 vuotias ja ehdottomasti halusin nähdä tämän version, ihan siitäkin syystä, että halusin nähdä saanko samat fiilikset mitä silloin ensi-illassa. Olin nimittäin silloin katsomassa samaisen leffan täpötäydessä leffateatterissa.

Titanic

Titanic oli yhtä hyvä kuin ennenkin ja 3D toimi erittäin hyvin. Koska en oikein huvipuistolaitteita kestä, niin voin sanoa, että tässä tuli välillä aika paha vuoristorata fiilis ja leffan lopussa en tosiaan meinannut jaloillani pysyä. Sen verran oli kova meno loppua kohden. Nautin todella leffasta, en kyllä uudelleen menisi. Ihan tuosta syystä, että olo oli kuin olisi ollut vuoristoradassa sen kolme tuntia.

*****

The Folks Hotel

Koska Konepaja on yksi suosikkialueestamme, niin sieltä me varasimme jo viime vuoden puolella hotellihuoneen. Koska oli hääpäivämme, niin saimme pienen onnittelun henkilökunnalta, suklaata ja kuohuvaa. Oli oikein mukava leffan jälkeen istahtaa huoneeseen hetkeksi ja kilisyttää laseja. Huone oli aivan ihana ja hotellin yhteiset oleskelutilat olivat kyllä juuri sellaisia, joissa viihtyisi pidempäänkin. Kiitos Folksille vieraanvaraisuudesta. Folksiin oli kiva tulla ja respan työntekijät olivat iloisia ja auttavaisia. Hotellissa on myös sauna sekä kuntosali, emme kuitenkaan tällä reissulla hyödyntäneet tätä mahdollisuutta. Sauna olisi kyllä sitten kuitenkin sopinut kun tulimme pitkältä kävelyltä illalla.

17 hääpäivä 17 hääpäivä 17 hääpäivä

Albina & Alexis

Ravintola Albina & Alexis sijaitsee Hotelli Folksin kellarikerroksessa. Käytännössä ravintola ei kuulu hotelliin, mutta kuitenkin hotellista on suora yhteys ravintolaan sekä aamiainen tarjoillaan samassa paikassa. Valitsimme heidän menuun, jossa oli makua ja paljon. Pääruokana oli kalaa ja bataattia. Se kyllä kruunasi koko päivällisen. Valitettavasti jossakin kohtaa vain unohdin ottaa kuvia, joten saatte jälleen kerran nauttia myös tyhjistä lautasista.

Aamupala oli pieni mutta monipuolinen. Vatsan sai hyvin täyteen ja moni itse tehty herkku kruunasi aamiaisen. En ole aikoihin syönyt näin hyvin aamiaista hotellissa kuin nyt. Olen siis enemmän kuin tyytyväinen siitä, miten hyvin meistä pidettiin huolta Konepajalla vierailun ajan.

Ensi vuodeksi jää jotain, mitä piti tänä vuonna jo olla päivässä mukana

Meidän piti mennä oopperaan. Mieheni ei ole koskaan oopperassa ollut, joten se oli meidän suunnitelma. Liput jäivät kuitenkin ostamatta ja sitten tuli Titanic. Tästä syystä ooppera jäi tällä kertaa. Ensi vuonna sitten. Seuraavaa hotellia ei olla vielä mietitty, mutta yleensä valita tehdään vasta tuossa marraskuussa, ennen joulua. Ennen me unohdimme aina hääpäivän mutta nyt tästä hotelliyöstä on tullut niin perinne, että sitä ei unohda. Kun on ihan eri asia viettää yö hotellissa kuin tulla kotiin.

17 hääpäivä kulki siis vanhan kaavan mukaan. Hotelli, ravintola ja jokin tietty tekeminen. Yleensä sellaista erilaista, mitä ei muutoin mennä tekemään. Toki leffassa käydään muutoinkin mutta ei juurikaan noita 3D juttuja ja varsinkaan pitkiä elokuvia. Kun on traditio niin tulee juhlittuakin myös. En usko, että muistaisimme koko hääpäivää, jos ei tällaista olisi jossakin kohtaa päätetty järjestää. Mutta kun 20 vuotta tulee täyteen, lähdemme ulkomaille. Se on jo päätetty, silloin ei riitä enää yksi hotelliyö Helsingissä, vaan pitää mennä viikonlopuksi jonnekin kauemmas. Se kohde on jo valittu, mutta sitä ei julkaista, kun tulevaisuudesta ei tiedä.

17 hääpäivä 17 hääpäivä

Ihanan rentoa sunnuntaita kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

LUE MYÖS:

12 vuotta naimisissa

13 hääpäivä

Hääpäivän voimavaate

Kristallihääpäivä

Hääpäivä, 16 vuotta yhteistä taivalta

 

16 kommenttia

  1. Jael kirjoitti:

    Paljon onnea teille💞, ja kiva hääpäivän vietto teillä 💖

  2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

    Oijoi. Muistan niin elävästi kuinka aikanaan kävin Titanicin katsomassa leffassa ja itku silmässä sitten kaverin kanssa kuljettiin sieltä kotiin… Koskettava elokuva <3

    Ihanaa hääpäivää teille näin jälkikäteen 🙂

  3. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Omaa parisuhdetta joskus on hyvää muistuttaa yhteisellä hetkellä, vaikkapa illallisella. Kai se ulkomaanmatkakin tulee joskus vastaan 😀

  4. Mare Kinanen kirjoitti:

    Lämpimät onnittelut hääpäivän johdosta. Teillä on oikein mukava tapa juhlistaa merkkipäivää 🙂
    Minä ihastelin pitkän liiton lisäksi kaikkia noita astioita joita kuvissa on näkyvillä. Ihan huikeita.

  5. Kati | Täydellisen Kreikan saaren metsästys kirjoitti:

    Onnittelut 17. hääpäivän johdosta! 🤗 Teille on muodostunut ihanan kuuloinen perinne hääpäivän juhlistamiseksi.

  6. Amalian maailma kirjoitti:

    Paljon onnea! Kiva, että on tuollainen perinne. Tuo hotelli vaikuttaa ihanalta paikalta, tunnelmallinen ja kauniisti kalustettu 🙂

  7. petra - Sängyn alla kirjoitti:

    Onnea hääpäivän johdosta! näitä teidän perinteitä oon nyt sen verran monta jo seurannut, että voin todeta tämän inspiroivan itseänikin 🙂 Me ollaan vihdoin parin viikon päästä menossa juhlistamaan 8v hääpäivää reilusti vuoden myöhässä xD Joten nyt sitten 9v häipäivän kunniaksi se yllätys 😀 Hotelliyö ei olisi paha sekään, mutta nyt on vielä nuorin sen verran pieni, etten raaski yökylään laittaa 🙂 tuo kyllä vaikuttaa kuvissa todella tunnelmalliselta hotellilta! Pääsee tavallaan oikeasti erimaailmaan 🙂

    • villananna kirjoitti:

      Sitten kun pieni on isompi, niin sitten alatte luomaan niitä omia ihania perinteitä. Ja tosiaan itselle tämä hotelliyö on tärkeä, kun voidaan ihan kiireettömästi viettää aikaa ja tehdä sellaisia asioita, joita ei yleensä noin vain pääse tekemäään. yhdellä kertaa.

  8. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

    onnea teille, se on hieno saavutus 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *