Hae
VillaNanna

Rennosti sinivalkoisissa

Rennosti sinivalkoisissa

Rennosti sinivalkoisissa vaatteissa seikkailemassa pitkin Ahvenanmaata. Kyllä vain, tämä asu sopi hyvin tähän reissuun. Paita sekä housut on itse tehtyjä ja on niin ihanan kesäinen lumppumaakarin ekstaasi.

Rennosti sinivalkoisissa

Kaavaksi valikoitui Patrones Especial Verano no 326– lehdestä ihanan väljä paitamalli. Näitä onkin kaapissa nyt jo kaksi erilaista. Tämä sininen on eniten käytössä. Kankaassa on pieniä palloja sekä kruunuja. Hyvin kuninkaallinen paita, se sopii erittäin hyvin meidän päiväretkelle. Retkestä tosin kerron huomenna enemmän. Tänään keskitytään minun ihanaan asuun. Tämä paita on ihanan väljä, ehkä voisi sanoa, että over size -mallinen. Onhan tässä valtavat hihat ja löysä ulkomuoto. Ehkä siksi tämä on minun lempparini. Saa niin hyvin piilotettua kroppansa paidan sisälle. Tosin, paita ei ole erityisen pitkä, että kun nostat kätöset ylös kohti taivasta, niin miehesi saa ihastella napaasi. Mutta sekään ei lopultaan haittaa. Nostaa vain housujen vyötärön kainaloihin, se on siinä.

Jalkaan sujautin ohuet farkut, jotka on tehty Suuri Käsityö 8/2013 lehden kaavalla, olen tosin lyhentänyt housujen lahkeita tuossa muutama vuosi sitten. Nämä housut on joka vuosi kovassa käytössä minulla, ne sopii vaatteen kuin vaatteen kanssa. Housut ovat kivan rennot ja vaikka ovat farkut, niin olen tehnyt ne hyvin ohuesta ja joustavasta housukankaasta. Näin ne toimivat oikein hyvin lämpimällä kelillä. Housut ovat muutoinkin mukavat, kun ovat korkeavyötäröiset, niin voi olla rennommin, ei tarvita henkseleitä pitämään pöksyjä ylhäällä. Itsellä ainakin lantiomalliset valuu pitkin polvia. Ollut aina niin vaikka olisin ollut hoikempikin.

Vaate tilanteen mukaan

Minulla on monta erilaista tapaa miten valitsen vaatteet päälleni. Tämän asun valitsin ihan meidän retkikohteen mukaan. Koska mennään linnaan, niin pitäähän sitä kuninkaallista olla päällä. Koska olemme saaressa, niin sinivalkoinen toimii aina. Niin ihanan merellistä, tai ainakin melkein. Olisi toki jotakin ihanan maalaisromanttistakin voinut päälleen laittaa, mutta näillä mentiin tällä kertaa, ensi kerralla sitten jotakin ihan muuta.

On myös kiva, kun jotkin vaatteet pääsee osaksi reissun fiilistä, kuten nyt tämä asuni. Mikään hirmuisen lämmin päivä tämä päivä ei ollut, mutta pärjäsin nipin napin näin. Hölmönä en ollut ottanut itselleni mitään takkia mukaan, tai oikeastaan minulla ei enää mahtunut mikään takki matkalaukkuun. Innostuin ottamaan niin paljon vaatteita mukaani. Yleensä en sitä tee, mutta jotenkin tämä korona ja matkustelemattomuus on tehnyt tehtävänsä, en osaa enää pakata.

Mahtavaa iltapäivää kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

8 kommenttia

 1. Diiskuneiti kirjoitti:

  Sulla on aina niin kivoja vaatteita. Näin kenkämyyjänä kiinnitin tietty huomion heti kenkiisi. Mukavan näköiset kävelysandaalit 🙂

  • villananna kirjoitti:

   Kiitos paljon. Noi sandaalit oli sellainen pakollinen ostos, kun unohdin kotiin ne, joita yleensä käytän pitkissä kävelyreissuissa.

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Ihanan kesäisiä kuvia, täällä on viime päivinä ollut hyytävän kylmä :S

 3. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  kiva ja rento asukokonaisuus 🙂

 4. Jasmin kirjoitti:

  Kaunis asu jälleen! Onko jo syksyiset vaatteet kaivettu esille? 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *