Hae
VillaNanna

Esittelyssä kasariluvun nahkatakki

Esittelyssä kasariluvun nahkatakki

Esittelyssä nahkatakki, jonka ostin talvella UFFista. Takki on ihanan pehmeää nahkaa ja malli on pusakkamallia, juuri sellaista olen pitkään etsinyt. Parasta takissa on isot taskus, joihin mahtuu hyvin tuollainen iso kokoinen puhelin. Nyky puhelimet kun näyttää olevat valtavia, kohta varmaan samanlaisia kapuloita mitä oli silloin kasariluvulla autopuhelimina. Ne tosin ei edes tämän takin taskuun mahdu.

Esittelyssä kasariluvun nahkatakki

Tuossa talvella päätettiin mieheni kanssa lähteä käymään Hämeentien UFFissa pikaisesti katsomassa, taisi olla silloinkin tasarahapäivät? En muista tarkkaan. Kun tulin ovesta sisälle, niin tuo takki oli siinä suoraan edessäni ja nappasin sen saman tien mukaani, toki sovitin sen nopeasti päälleni. Tuohon aikaan vaatteet olivat väljiä, joten tämä takki meni oikein hyvin päälleni vaikka on pientä kokoa. Tämän vuoksi ei kannata koskaan katsoa kokolappuja kirppareilla, vaan sovittaa päälle.

 Voitte vain kuvitella miten iloinen olin, kun takki tosiaan mahtui päälleni ja sain takin, jota olen pitkään etsinyt. Nyt takki onkin ollut kovassa käytössä, vaikka on kasarimallia oleva takki, niin se ei haittaa mitään, sitä on helppo yhdistää millaisten vaatteiden kanssa tahansa. Parasta on se, että tässä takissa on isot hihat ja alle mahtuu helposti isompikin paita. Ihan paras takki siis.

Asu:

  • Takki: UFF, Hämeentie
  • Neule: UFF, Freda
  • Housut: Itse tehdyt
  • Vyölaukku: Idea Fix, Krakova

Miksi ei uudenmallista nakatakkia?

Ihan vain sen vuoksi, että minulla on enemmän käyttöä tällaiselle takille, ei muunlaiselle. Toki minulta löytyy myös toisentyyppisiäkin ”nahka”takkeja, mutta niitä tulee käytettyä hyvin vähän. Yksi syy on se, että alle ei mahdu oikein mitään kun hihoissa ei ole tarpeeksi väljyyttä, että voisi kerrospukeutua. Itse kun tykkään siitä hommasta paljon. Siis pukeutua kerroksittain. Vilukissana se on tärkeä tapa pukeutua.

Eli olen etsinyt käytännöllistä takkia, jota voi käyttää ihan minkä vaatteen kanssa tahansa. Takissa on aika mahtavat toppaukset olkapäillä, useasti poistan ja muokkaan vaatteen tältä osin, mutta nyt en halua. Antaa toplinkien olla vain, takki ilman niitä näyttäisi aika hassulle. En siis halua muuttaa tässä takissa yhtään mitään. Toivon, että takki on käytössä vielä kun olen 80 -vuotias rouva ja hyppelehdin pellolla kesämekossani.

Esittelyssä kasariluvun nahkatakki

Hyvää päivää kaikille! 

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

2 kommenttia

  1. Suvi H kirjoitti:

    Onpa kivannäköinen takki!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.