Hae
VillaNanna

Se on sitten joulukuu

Se on sitten joulukuu

No niin, se on sitten joulukuu ja lumi on maassa, talvi on tullut. Kohta minullakin alkaa pikkuinen loma ja saa hengähtää hetkisen. Tämä syyskausi on mennyt todella nopeasti ja olen aivan äimistynyt siitä, miten nopeasti aika on mennyt. Synttärit oli ja meni, enkä edes huomannut sitä, yksi vuosi lisää mittariin ei tuntunut missään.

Se on sitten joulukuu

Blogit on täyttyneet kaikenlaisesta jouluisesta, ehkä minäkin muutaman koosteen tässä vielä laittelen. Matkalle emme lähde, olemme koko loma-ajan täällä Helsingissä, ehkä. Meidän Nuppu alkaa tosiaan olla siinä kunnossa, että emme voi lähteä mihinkään. Nuppu oli Söpön kanssa viikolla lääkärissä, sillä rokotukset pitää hoitaa aina näihin aikoihin. Nupun keuhkoista kuului nyt rohinaa ja sydänlääkitys otetaan myös vihdoin käyttöön. Dementia on edennyt, se näkyy Nupun arjessa, myös näkökyky sekä kuulo on heikentynyt reippaasti kesästä. Muuten koira on reipas, iloinen ja kivuton.

Eli tästä syystä pysytään kotosalla ja annetaan Nupulle kaikki mahdollinen aika mitä hänellä on jäljellä. Varaudumme siis jo pahimpaan. Mutta jos koira pitää nukuttaa, niin meillä on jo tarkoitus tilata lääkäri kotiin. Haluan, että Nuppu saa nukkua kotona rauhassa. Kerään myös Nupun karvaa ja haluan tilata joltain taiteilijalta Nupun neulahuovutetun kuvan. En tosin tiedä, onko tipsujen karvasta mihinkään kun on niin silkkistä karvaa, ei taida niin helposti huopua. Mutta joukkoon nyt ainakin vähän.

Asunto on kohta valmis

Ei oikeasti ole, mutta iso osa tavaroista on jo paikoillaan. Minun työtila on pommin jäljiltä edelleen ja varastoon menevät laatikot on pinottu sinne tänne. Parveke on vielä puolillaan sinne kuulumatonta tavaraa, joka pitää käydä läpi ennen joulua ja tietenkin varastoon on lykätty iso pino sellaista, joka isolta osalta varmasti menee suoraan roskiin. Koska jouduimme tekemään muuttopäivän yönä vielä sellaisen paniikkipakkauksen, joten varastoon tyhjennettiin iso määrä sinne kuulumatonta tavaraa. Eli varaston läpikäynti ja sen jälkeen saadaan nämä varastoon menevät laatikot pois täältä asunnosta ja sitten voinkin alkaa laitella muutamia kuvia.

Muutama juttu pitää tuunata, esimerkiksi meidän olohuoneen pikkuruinen pöytä tuunataan sekä rahi saa uuden päällisen. Mutta niitä tehdään vasta kun saadaan asunto lomakuntoon. Ehkä kohta pääsen vihdoin myös kiinni ompeluun sekä neulomiseen. Nuoriso odottaa kovasti uusia sukkia, joita on tilattu jo puolisoillekin. Eli vähitellen tästä päästään normaaliin rytmiin vihdoinkin.

Se on sitten joulukuu

Rentoa lauantaita kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

LUE MYÖS:

Vapaata töistä koiran vuoksi?

Koiravanhuksen elämää

4 kommenttia

  1. Mare Kinanen kirjoitti:

    Mukava kuulla että koti valmistuu hiljalleen. Ottaa se aina aikansa. Nyt on saanut nauttia talvisesta maisemasta. Helsingissä se ei aina ole ollut vielä näihin aikoihin mahdollista. Lumi ja pikkupakkanen ovat mukavia asioita. Kovasta pakkasesta en niin välitä.

  2. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Joulukuu olis yksi tylsä kuukausi, jos joulusta ei pääsis vääntämän 😁🎄🎄. Siitä sen kuunvaihteen sitten huomaakin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *