Hae
VillaNanna

Hän, minä ja talvinen Helsinki

Hän, minä ja talvinen Helsinki

Lunta sataa, talvi on tullut, hän halaa minua hiljaa ja minä sanon haluavani lähteä jonnekkin lasilliselle. Niin kuin silloin joskus kauan sitten. Otamme nenän kohti Kalasatamaa ja ravintola valinta osuu HOB -ravintolaan. Valitettavasti ravintolassa oli ykstyistilaisuus, joten jouduimme poistumaan paikalta häntä koipien väissä.

Hän, minä ja talvinen Helsinki

Koska alueen ravintoloita emme juuri tunne, niin googlettelen pikaisesti lähiravintolat ja kuuntelen toisella korvalla mieheni höpinää siitä mitä tekisi mieli. Itse ajattelen niin, että koska mieheni harrastaa viskejä, niin nyt sopisi ravintola, josta saa viskiä, hyvää sellaista ja se sitten löytyikin aika hetimmiten. Meidän tie vei Tislaamoon, eikä kaduta yhtään. Tunnelma oli juuri oikea sillä hetkellä ja koska olimme aika kylmissämme kun vihdoin pääsimme Teurastamon portista sisään ja pääsimme kiipeämään raput ylös Tislaamoon, niin lämmin irish coffee lämmitti niin ihanasti sisukaluja. Mies uskaltautui testaamaan yhtä viskiäkin ja tykästyi todella paljon siihen. Minulta ei kannata kysyä, että mikä se sellainen viski on, en tiedä niistä mitään.

Istuimme baarissa ja nautimme tunnelmasta sekä toistemme seurasta pitkästä aikaa ihan kahdestaan, jos ei siis lasketa niitä kymmeniä ihmisiä, jotka sattui olemaan meidän kanssa samassa paikassa. Irish coffeen jälkeen nautin vielä lasillisen viiniä ja se riitti minulle, mieskin oli tyytyväinen omiin valintoihinsa ja kohta olikin aika valua kotiin. Emme yleensäkään viihdy kovin pitkään ravintolassa, jos emme syö samalla. Ruoka on se meidän juttu, jos se ei ole tullut selväksi…

Matkasuunnitelmia

Kyllä, vaikka meillä seuraava reissu on tässä ihan nurkan takana, niin suunnittelemme jo seuraavia. Zakopane, Krakova ja tietenkin meidän hääpäivä. Ne ovat meidän seuraavat suunnitelmat, tosin ei tuossa järjestyksessä. Hääpäivän tekeminen ja meneminen on jo lähes varattu, ainakin hotellihuone on nyt varattu ja suunnitelmissa on myös se, että voisimme tällä kertaa myös lähteä hiukan katselemaan Helsingin ravintoloita ja maistelemaan tarjontaa. Mutta tietenkin ensin jotakin muuta kuten ehkä oopperaa ja ruokaa. Niistä lähdetään liikkeelle, jos vielä noiden jälkeen jaksaa lähteä kierrokselle, niin ei muuta kuin menoksi. Vaikka me väsyttiin, niin Helsinki ei lauantaina nuku, sen valot loistaa kirkkaana ja kutsuu ihmisiä mukaan yöhön.

Hän, minä ja talvinen Helsinki

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

4 kommenttia

  1. Nora kirjoitti:

    Yhden kerran ole juonut Irish coffeeta, mutta siitä on jo aikaa.

    Tunnelmallinen postaus.

  2. Nadine G kirjoitti:

    Kahdenkeskinen aika parisuhteessa on kullan arvoinen ja se voi olla tosi vähissä, kun kumpikin elää ruuhkavuosiensa keskellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *