Hae
VillaNanna

Vähän erilainen neuletakki

Kasaprojekti on edennyt aika hitaasti. Niin paljon kaikkea muuta tekemistä, että kasa vain on ja ihmettelee. Päätin kuitenkin hiukan kaivella kasaa ja löysin vanhan neuletakkini sekä pojan vanhan flanellipaidan, joka on ollut minullakin käytössä muutaman kerran. Kuviakin löytyy paidasta täältä. Nämä ovat jostain syystä jääneet kasaan ja tietenkin halusin yhdistää ne toisiinsa. Pitsikassista löytyi vielä tarpeelliset pitsit hommaan ja ei muuta kuin koneet sauhuamaan.
Valtavan isoja muutoksia en neuletakkiin tehnyt, senkään vuoksi, että pojan paita ei nyt mikään kovin iso ole. Vielä meinasin kyllä ommella paidan kauluksen neuletakkiin mutta se saa vielä hautua kun en sitten kuitenkaan ollut varma haluanko sen siihen. Mutta paidasta käytin lähes kaiken, loput menee toiseen työhön, jonka näette myöhemmin. Pyrin tässä projektissa Zero Waste -ajatteluun ja teen kaikesta jotakin. Tässä hommassa käytin pojan paidan etu- ja takakappaleet sekä hihat kokonaisuudessaan. Yli jäi kaulus ja muutama suiro. Pitsiä on kolmea erilaista ja nekin on käytetty viimeistä milliä myöden tässä projektissa. Ompelin myös pari nenäliinaa lisää kun oli leikattu valmiiksi mutta en ollut ehtinyt ommella niitä vielä.

Tuossa joku postaus sitten lukija kommentoi, että olisi kiva nähdä mitä kaikkea kasassa on ja olenkin suunnitellut nyt tekeväni erillisen postauksen siitä, millaista materiaalia tässä kasassa nyt on. Kuinka paljon löytyy kankaita ja miten paljon vaatteita ja tietenkin ne tuunausprojektit, jotka eivät ole sitten ollut hyviä tai niitä ei ole tullut käytettyä enää. Koska minulla on myös käynnissä kevätsiivous niin kasakin saattaa kasvaa tuosta jonkin verran. Nämä minun kasat kun on sellaisia, joihin heitetään kaikki sellainen mistä ei oikein tiedä mitä ne on ja mitä niille tehdään. Useasti siellä olevat vaatteet lähtee kierrätykseen, jos ovat ehjiä ja hyväkuntoisia. Ei tosin aina, niin kuin ei tällä kertaa käynyt neuleelle ja paidalle.

Tästä työstä tuli joka tavalla minun näköiseni, siinä on kaikki ne elementit, joista pidän. On ruutua, ohutta neulosta, pitsiä, epäsymmetrisyyttä ja tietenkin pyrstö. Tämä on myös helppo yhdistää erilaisiin alaosiin ja tyyli muuttuu aika helposti asusteilla. Vaikka tyyli on muuttumassa ja muuttunut niin on kiva kuitenkin pitää jotakin vanhaakin mukanaan, muokata se vain enemmän uuden tyylin mukaiseksi. Enemmän pyrstömäiseksi… Vai mitä tuumaatte?

Oikein ihanaa päivää kaikille!

-Melissa-

20 kommenttia

 1. Unknown kirjoitti:

  Aivan ihana. ?

 2. Rosanna kirjoitti:

  Siis todella ihana, pyrstöineen kaikkineen ?

 3. Marke S kirjoitti:

  On tosi hieno – minäkin vanha täti innostun nähdessäni tuollaisia?

 4. Metsäntyttö kirjoitti:

  Tuosta tuli kyllä kaunis:) Tuo kivasti arkeen sitä jotakin:)

 5. Peikkovilla kirjoitti:

  Tosi pirteän näköinen! Ei ole kellään samanlaista!

 6. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos 🙂

 7. Melissa L kirjoitti:

  Joo, sitä pyrstöä pitää olla 😀

 8. Melissa L kirjoitti:

  Ei muuta kuin tekemään 😀

 9. Melissa L kirjoitti:

  Todellakin.

 10. Melissa L kirjoitti:

  Se tässä hommassa onkin parasta, ettei kenelläkään ole koskaan samanlaista.

 11. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Ihanan persoonallinen, ei taatusti toista samanlaista tule vastaan 🙂

 12. Craft Candidate - Kahden talon väkeä kirjoitti:

  Hauska idis – jälleen kerran!

 13. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos 🙂 Itse ainakin tykkään…

 14. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos paljon 🙂

 15. Minnea Muru kirjoitti:

  Vau! Tulipa onnistunut ja ihan sinun näköinen lopputulos! Aivan ihana tuo pitsi tuossa edessä!

 16. Melissa L kirjoitti:

  Olen kyllä ihan samaa mieltä kanssasi siitä, että tästä tuli niin minun näköiseni neuletakki <3

 17. tuulanneli kirjoitti:

  Todella kiva ja yksilöllinen neuletakki!

 18. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos paljon 🙂

 19. Tia kirjoitti:

  On kyllä hieno omalla persoonallisella tavallaan.

 20. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos paljon 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *