Hae
VillaNanna

Yksityistilaisuus Lintsillä

Puhun paljon ilmaisista retkistä ja tapahtumista, tämä ei ole poikkeus. Kaupungit järjestävät erilaista tekemistä ympäri Suomen mutta tapahtumia järjestää myös monet muut tahot, kuten asukastapahtumat. Olemme muutama vuosi sitten olleet ensimmäisessä asukastapahtumassa Tampereen Särkänniemessä ja nyt olimme Linnanmäellä. Tapahtuma on ilmainen kolme ensimmäistä tuntia ja sen jälkeen voi ostaa liput puoleen hintaan, jos haluaa viettää enemmän aikaa. Ja siis tämä kaikki vain meidän asukkaille. Lintsiin oli paljon tulokkaita ja jonoakin syntyi kun kutsuja katsottiin jokaiselta. Me ei oltu koko päivää vaan viisi tuntia riitti oikein hyvin. Rytmitimme touhut niin, että ehdittiin mahdollisimman monta toivekohdetta läpi, sen jälkeen liput Sea Lifeen ja syömään. Ruokailun lomassa ehti nipin napin vielä viimeiseen laitteeseen. Kun laitteet tuli maksullisiksi, niin oli kiva viihtyä alueella ja käydä muutamassa ilmaislaitteessa. Härdelli ei enää kuitenkaan paljoa niistä jaksa kiinnostua, näköalaa katsellaan ja tietenkin vesilabyritti on ne ilmaiset jutut.

Kannattaa siis selvittää, onko omalla vuokrayhtiöllä jotain asukastapahtumia ja osallistua niihin, ne ovat kivoja päiviä olleet aina. Ja jotenkin se lyhyt aika riittää sitten kuitenkin paljoon vaikka aika tuntuu lyhyelle. Tällä kertaa oli niin ihana keli, että ihmisiä oli paljon liikkeellä ja jonojakin oli muutamissa paikoissa aika pitkät pätkät. Onneksi jonot liikkuivat nopeasti.

Jalassani on tutut ihanat bökät, jotka tein meidän viime reissulle Kazimierziin. Edelleen niin ihanat jalassa, en vain oikein raaski käyttää niitä, johtuen siitä, että ovat olleet Kazimiezissa mukana, sama pätee kaikkiin niihin vaatteisiin, joita olen siellä päälläni käyttänyt. Nyt kuitenkin päätin, että laitan ne jalkaan, ei ne kaapissa hyväksi tule. Tiedot pöksyistä löytyy täältä.
Huomasin harmikseni tuossa, että minun ensimmäinen matkapostaus Kazimierziin on kadonnut taivaan tuuliin blogistani. Onkin kova mietintä päällä, että pitäisikö tehdä vanhoilla kuvilla uusi postaus ja esitellä miten paljon alue on pienessä ajassa muuttunut.

Vakio paikka syödä joka vuosi. Lintsin Street Food 

Alkaa väsy painaa. Vielä pitäisi jaksaa Sea Life 

Nautinnollista sunnuntaita kaikille
-Nelli-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *