Hae
VillaNanna

Puhvihihainen paita

Puhvihihainen paita

Uusin paita on puhvihihainen ja niin suloinen. Tein paidan varta vasten Tallinnan reissulle ja sen kanssa oli kiva pukea farkut ja tietenkin valkoiset nahkakengät. Takiksi valikoitui beige pitkä villakangastakki ja kädessä heiluskeli Kierrätyskeskuksesta löytynyt ilmainen laukku. Minua ei haittaa vaikka laukku on pikkuisen kolhiintunut.

Puhvihihainen paita

Suuri rakkauteni on erilaiset, romanttiset vaatteet. Tietenkin Shabby chic -tyylillä, Mori girl twistillä mutta nyt olen huomannut, että myös vähemmin romanttinen toimii itselläni myöskin. Vaikka over the top on enemmän minua, niin hillitympi kulkee hienosti mukana. Tallinnan reissulle tosiaan tein pari uutta vaatetta, joista sitten toisen, eli tämän paidan otin lopulta mukaan. Mekko oli aivan liian kesäinen. En olisi mitenkään päin kyennyt käyttämään sitä tuulisessa Tallinnassa. Vaikka oli lämmin ja aurinko paistoi koko päivän, niin tuuli oli sen verran viileä, että tämä paita oli hyvä valinta.

Yhdistin tämän ihanan pikkukukallisen, puhvihihaisen babydoll -paidan Leviksen farkkuihin ja nahkakenkiin, joissa korkea pohja. Näillä oli hyvä kulkea pitkin poikin Tallinnaa. Toki kiipeily muurilla olisi ollut hankalaa millä tahansa vaatteella, ehkä täyspitkän takin pukeminen oli tähän vähän kyseenalaista mutta en kompastunut siltikään kertaakaan takin helmaan. Paita käy kyllä muunkin alaosan kanssa oikein hyvin, ei tarvitse välttämättä olla farkut. Käy hulmuava lahkeiset pöksytkin.

Puhvihihainen paita Puhvihihainen paita

Kaava on yhdistelmä minua ja Burdaa

Kaavan pohjana käytin Burdan mekkokaavaa. Tein kokoa suuremman kaavan, siirsin muotolaskokset sivulle ja tein hihoista yksinkertaiseksi ja tein hihansuuut eri tavoin mitä ohjeessa. Näin sain oikein passelin ja rennon romanttisen paidan. Aluksi vähän pelkäsin, että paidasta tulisi ihan liian iso, mutta sopivahan siitä lopulta tulikin. Ei siis kannata pelätä tehdä kokoa isompaa mitä normaalisti.

Kaava: 5/2020 Malli: 112 mekon kaava

Itse ainakin olen tyytyväinen lopputulokseen ja kaava oli helppo muokata omaan makuun sopivaksi. Paita on myös monikäyttöinen vaikka onkin tuollainen vähän babydoll -mallinen ja over size. Itse ainakin tulen kesällä käyttämään paitaa hameidenkin kanssa. Ehkä tarvitsen jotkin söpöt shortsit myös. Katsotaan nyt mitä kaikkea saan aikaan. Jotenkin on kiva taas ommella ja tehdä kesäksi kivoja juttuja, vaikka en samaa määrää enää tee mitä ennen. Se taas on vain hyvä asia.

Puhvihihainen paita

Ihanan aurinkoista päivää kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

LUE MYÖS:

Kevätmatka Tallinnaan

10 kommenttia

  1. Jael kirjoitti:

    Taas ihana paita ja tykkään kun tuo on vähän läpikuultava. Itselleni eivät puhvihihat sovi, omasta mielestäni, mutta sinulle tosi kauniisti

  2. Mare Kinanen kirjoitti:

    Kaunis paita 🙂 Itseäni on viime vuosina ruvennut kiinnostamaan erilaiset kukkakuosit. Vielä ei ole omaan vaatekaappiin päätyneet, mutta ken tietää vaikka jo tänä vuonna.

  3. Heidi Salokangas kirjoitti:

    Ihana kuulla, että sait ommeltua uuden suosikkipaidan Tallinnan reissullesi! Ajattelitko tehdä samalla kaavalla useammankin vai oliko sellainen kerran kokeilu?

  4. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Hieno kesäinen paita 😍!

    Minusta tämä kaava on tosi hyvä: se peittää ja paljstaa juuri siellä, missä pitääkin.

  5. Petra kirjoitti:

    Paita on söpö ja aivan ihania kuvia sinusta! Mie kaipaan villakangastakkia, pitäisi itsekin rohkeasti vaan etsiä käytettyä, kun ei kaupastakaan sellaista haluamaani ole löytynyt… 🙂

    • villananna kirjoitti:

      Itse tein vuosien jälkeen itselleni villakangastakin. Itsellä kun noita villakankaita on isot määrät, ja nyt olisi aika tehdä niistä takkeja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *