Hae
VillaNanna

Kamalat muoviset läpsyttimet astetta hienommiksi

Tämän kesän ehdottomasti parhain idea on ollut päällystää kamalat muoviset läpsyt farkulla. Törmäsin ideaan jo aikaa sitten Youtubessa mutta tietenkin vasta nyt kesällä minulla oli aikaa paneutua tähän ideaan. Monta erillaista liimaa näin käytettävän mutta suosittelen silti kontaktiliimaa vaikka tämän liiman kanssa homma sujuu hitaasti ja tarvitaan myös kiristimiä ja painoja, jotta liima pysyy. Nämä vain kesää kaikkein parhaiten käyttöä. Tällä idealla voikin tuunata kenkiä monella tapaa. Jättää kenkä sellaiseksi kuin minä tai sitten tehdä varsia yms. Mitä vain ikinä haluaa kokeilla.

Tähän hommaan tarvitset vain ne kamalat läpyttimet (omani on Kierrätyskeskuksesta 1,80€, maksoi alennusten kanssa), fakkujen paloja, tussi ja kontaktiliimaa. Ylempää löytyy jo linkki, josta voi katsella erillaisia ohjeita. Sovella ja tee omasi. Minun versioni ilmeisesti halusi olla mörkö…

Bööö
Mukavaa päivää!
-Nelli-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *