Hae
VillaNanna

Mehupullojen suloiset koristetakit – Hauska kierrätys lahja mökkiviemisiksi

Mehu, pullot ja pullojen kauniit takit on erittäin hieno lahjaidea mökkiviemisiksi. Pullot vielä kivaan koriin ja se on siinä. Korin ja pullot voi hankkia Kierrätyskeskuksesta. Siellä on paljon sopivia koreja hyvään hintaan. Pullojen päälliset voi tehdä lähes mistä tahansa jämäkästä kankaasta. Itse valitsin, kuinkas muuten, farkkujen palasia tähän hommaan. Farkku sopii niin moneen ja on tyylikäs, vaikka onkin vain farkkua. Hintaa tosin tähänkin ideaan saa menemään jos vain haluaa. 
Toki omenat ja raparperi maksaa ja se olikin tässä se ainoa hinta, joka jouduttiin maksamaan. Pullot kun on hankittu aikaa sitten, oli ihan ensimmäisiä tämän tyyppisiä ostoksia kun teimme Kierrätyskeskukseen yli neljä vuotta sitten. Lahjaidea toimii myös syksyllä kun keittää mehua ja käy kyläilemässä tai joku muuttaa uuteen kotiin. Koriin voi toki laittaa lisäksi sipsejä, ja suklaata. Itse tehtyjä tietenkin. Itse tykkäisin kovasti tällaisesta lahjasta. Nappaa reseptit sipseihin, wiener nougat- sulkaaseen ja Mariannetryffelit Älä unohda myöskään mehun reseptiä, jokan linkki löytyy heti tekstin alussa. Näin saat hyvän paketin.
Piirrä pullon pohja paperille, pidä kynää pullon varren myötäisesti, näin saat sopivan kokoisen, älä siis piirrä pohjan mukaan, tulee liian pieni. Leikkaa pohjan kaava irti, muista 1 cm saumanvarat. Leikkaa pohja kankaasta. Sen jälkeen yhdistele palasia toisiinsa ja mallaile pullon ympärille. Kun sopivan kokoinen pala valmistuu niin ompele pitkä sivu kiinni (muista jälleen 1cm saumanvarat). Ompele pohja ja sivu yhteen. Yläosaan tee joko napinläpiä, lyö sirkat tai mitä ikinä keksit. Tee nauha jonka pujotat ylös, näin saat suljettua pussin tiiviisti pullon suulle. Juomapulloihin voi tehdä suloiset koristerannekkeet. 

Pullot: Kierrätyskeskus

Samaan paikkaan matka johtaa kuin viime vuonnakin. 

Minun Suomi 100-vuotta mekkoni, josta saatte erikseen postauksen myöhemmin.

Ihanaa päivää kaikille!
-Nelli-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *