Hae
VillaNanna

Mekko farkuista – Kävelyllä Hietalahden telakalla

Hietalahden telakka ollaan yhdistämässä Helsingin rantareittiin, oli tietenkin ihan pakko päästä näkemään miltä telakka -alueella mahdollisesti nyt näyttää ja kivaltahan siellä alkaa näyttämään kun ravintoloita nousee moniin paikkoihin. Monta sellaista paikkaa joka kiinnostaa meitäkin. Rantatiesuunnitelmaa kun katsoo, niin kyllä tstäkin paikasta on tulossa aika hieno ja todella varteenotettava hengailu paikka. Jossakin kohtaa Helsinki tosiaan haluaa onnistua.
On hyvä, että tällaisia alueita aletaan kunnostamaan ja ottamaan hyötykäyttöön. On todella mielenkiinstoista nähdä miltä alue näytti ennen, miltä nyt ja millainen se on tulevaisuudessa. Todella mielenkiintoista. Itse pidän paljon tämän tyyppisistä uudistamisista eri kaupungeissa, viihdyn todella hyvin varsinkin meren äärellä ja jos kaupungissa on hyvin hyödynnetty satama-alueet niin minähän olen sitten siellä tukevasti kuin puupölkky.
Käymme hyvin vähän keskustassa enää nykyään ja se pitäisi kyllä muuttaa, nimittäin Helsinki on todella kaunis, upeita rakennuksia ja kiinnostavia paikkoja löytyy joka puolelta. Joku päivä voisi mennä ihan vaan kävelemään ympäri ämpäri kameran kanssa, ei mitään muuta. Ja yksi asia mihin haluaisin osallistua on kummituskävelyt.

Farkku varasto alkaa olla tehty kokonaan loppuun mutta onneksi jotain saan vielä tehtyä näistä farkuista. Välillä kun teen kovin rönsyileviä vaatteita, niin haluan jotakin hiukan klassisempaa ja niin tälläkin kertaa Burda 2/17 -lehdestä löytyi aivan ihastuttava mekko, jota oli ihan pakko testata mutta eipä se omalta tunnu kun sen päälleen laittaa. Kiva mekko tosin, tykkään paljon mutta jotakin siitä puuttuu sellaista, että voi sanoa, että on minun tyyliseni. Mekko on tehty kokonaan kierrätysmateriaaleista, myös vetoketju on säästetty toisesta mekosta joskus.

Onhan tämäkin nyt tavallaan ilmainen retkivinkki, sillä kyllä tuli sellainen olo, että on ulkomailla kun tallusteli pitkin poikin tuolla rannassa. Ja kun kameralla räpsittiin kuvia isot määrät niin tuli turisti olo. Tämä onkin aika kivaa puuhaa oikeasti. Lapsikin saa osallistua kuvaamiseen ja näkee myös mielenkiintoisia asioita omilla silmillään ja haluaa tietää enemmän mitä tuolla on. Seikkailu siis hänellekkin.

Mekko: Itse tehty vanhoista farkuista
Neuletakki: Saatu, pienennetty
Laukku: Kierrätyskeskus, ilmaisosasto

Takki: ilmainen
Housut: itse tehdyt (isoveljelle joskus kauan sitten)

Ihanan makoisaa keskiviikkoa
-Nelli-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *