Hae
VillaNanna

Kesätoopen farkkupöksykät

Poikani lempifarkut sattuu jostain syystä olemaan minun tekemäni vanhojen farkkujen paloista tehdyt uudet farkut. Niistä onkin muutamia kuvia postattu tänne blogiinkin ja tietenkin kun kesä tulla taapersi Suomeen, niin Härdelli pyysi jos saisi saman tyyppiset pöksyt myös kesähousuiksi ja tietenkin se onnistui, olenhan minä kiltti äiti. Ei muuta kuin hommiin siis!
Kaivelin kaikki farkkujen palaset esiin ja aloin suunnitella. Päädyin toisenlaiseen ajatukseen mitä oli pitkissä farkuissa ja valitsin vain kolmen eri farkun yläosaa, joista tein pojalle uudet shortsit. Ja näistähän poika sitten tykkää ja paljon. Minusta on ihana nähdä miten lapsi innostuu äidin kädenjäljestä näin paljon, että pyytää lisää ja lisää. Elän toiveissa, että tämä into ei koskaan häviä.

Nyt en enää toivo muuta kuin lämpöä tänne Suomeen. Kaipaan lämpöä ja aurinkoa, sitä tarvitaan, että jaksaa koko pitkän talven taas. Ei ole meinaan synkän, sateisen ja kolean kesän jälkeen mitenkään mieltäylentävää hypätä työelämään taas. Siksipä toivoisin, että tuo ihana luontoäiti antaisi meille mirhaansa ja hemmottelisi edes hiukan.

Kaavaksi käy mikä tahansa shortsikaava, joka tarkoitettu joustamattomille kankaille. Tosin tässä ei paljon tarvita kaavaa muuta kuin hiukan apuna vain. 

Myös paita on minun käsialaa mutta alunperin tehty isoveljelle.
Siniset kangastossut on ostettu Tammiston Kontista.

Varmasti ymmärrätte miksi tämä paikka on yksi suosikki paikkamme Helsingissä. Mieheni kanssa tykätään tosin enemmän olla viereisellä pikku laiturilla mutta tämä on turvallisempi lapsen ja koirien kanssa kuin pikku laituri.

Mukavaa päivää kaikille!
-Nelli-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *