Hae
VillaNanna

Maksihame pöytäliinasta

Maksihame pöytäliinasta

Maksihame pöytäliinasta, onnistuuko? Oikein hyvin. En halunnut ihan tavanomaista, vaan ysäriluvun fiilistä. Kun olin noin 25v niin muotia oli aika suorat maksihameet, yleensä ne olivat trikoota. Tosin oli myös muita hivenen A-mallisia maksihameita, joissa joissain oli nyöritykset helmassa, isot taskut sivuissa yms.

Maksihame pöytäliinasta

Sain ajatuksen siis juuri tuollaisista ysärin hameista ja ryhdyin hommiin. Kaavaa ei ole tässä, vaan olen leikannut aika summissa. Huomasin lopulta, että hame on itselle pikkuisen liian iso, mutta voin silti sitä käyttää ihan hyvin. Vyö vain uumalle. Halusin hameesta myös ekstra pitkän, joten tosiaan välillä helma laahaa maata reilustikin. Tarvitaan siis paksupohjaiset kengät, joita kuulemma hienon naisen ei kuulu käyttää missään tilanteessa. Onneksi en ole hieno nainen.

Itse siis tosiaan haluan laittaa hameeni kanssa paksupohjaiset kengät, mieluiten lenkkarit, mutta Dr.Martensit toimii myös vallan hyvin, siis ne sandaalit. Ja tietenkin yläpäähän kannattaa myös jotakin laittaa, pelkkä oma iho ei riitä. Hameen kanssa voi laittaa vaikka urheilubodyn halutessaan, mutta röyhelöpaitakin käy vallan mainiosti. Itse kuitenkin päätin laittaa tuollaisen hupsun virkatun neulepaidan. Paidan on joku itse virkannut ja lopulta laittanut myyntiin Uffille, josta sen muutama vuosi sitten poimin omaan käyttöön.

Kasvimaa on paras kuvauspaikka

Kuvauspaikaksi valikoitui ihan vahingossa meidän oma kasvimaa. Tämä on meidän vuokrayhtiön parhaita juttuja, että meillä on mahdollisuus viljellä omia ruokia. Ja raparperia tulee ja paljon koko ajan. Pakkasessa on vielä viime vuotisiakin tekemättä ja lisää pukkaa. Raparperista saa puristettua herkullista mehua tai sitten vispata pierupuuroa. turvallisin vaihtoehto on tietenkin piirakka, meillä se on raparperi-rahkapiirakka. Mieheni tekee niin hyvää nam.

Raparperikeittoa tulee nykyään tehtyä hyvin vähän, mutta meinaan kyllä tehdä ja mukaan laitan mansikoita. Tulee niin herkullista että. Mutta se sapuskasta, siirrytään takaisin minun ihanaan asuuni, joka sopii niin kasvimaalle kuin kaupunkiin. Koska olimme kasvimaalla hoitamassa herkkujamme, niin laitoin jalkaan villasukat ja keltaiset kumisaappaan, nilkkamalliset. Ihan parhaat kesäkumpparit. Piristi kummasti asua ja nämä varsinkin ovat hienostuneet kengät, jotka sopii varmasti kenen tahansa hienon naisen jalkaan…

Maksihame pöytäliinasta

Oikein ihanaa päivää kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

8 kommenttia

  1. Nadine G kirjoitti:

    Minä olen tykästynyt puseroon 😁

  2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

    Ihana hame, mutta pakko sanoa, että tuo virkattu paita vei vielä enemmän huomioni <3

  3. Taina kirjoitti:

    Sattuipa sopivasti tämä postaus silmiini. Juuri tänään pyörittelin äitini pöytäliinoja jotka tulivat minulle hänen kuolemansa jälkeen – kaikki liinat joko 100% puuvillaa tai pellavaa ja melkein kaikki valkoisia. Taidanpa verestä batiikkivärjäyksen uudelleen ja värjätä omaan ”kesähippi”-lookiini (kuten lapseni kutsuneet kesävaatetustani toistakymmentä vuotta. Tyylini löytynyt vihdoin suuntansa – enkä anna iän (tuli juuri 60-v täyteen toukokuun lopussa) tai apuvälineiden (pyörätuoli/rollaattori yms) olla esteenä tyylilleni. Sainhan uuden ompelukoneen kun lahjaksi. Ja henkilökohtainen avustajani auttaa minua tarvittaessa kaikessa missä apua tarvitsen, otettiin juuri uudet mitat minusta.

    Ihanaa kuumaa ja tervettä kesää 2023 sinulle ja perheellesi.

  4. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

    aika hyvä idea 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *