Hae
VillaNanna

Vapaata töistä koiran vuoksi?

Vapaata töistä koiran vuoksi?

Onko ok ottaa vapaata töistä koiran vuoksi? Minä otin, enkä häpeä yhtään. Toki kyseessä oli palkaton päivä mutta poissa olin. Eikä kyseessä ollut mikään pikku juttu miksi vapaan otin, vaan isompi homma. Ja siitä tuli entistä suurempi kun homma ei mennyt suunnitelmien mukaan. Mutta tällä hetkellä koira kuitenkin voi hyvin ja odottaa jo seuraavaa toimenpidettä.

Vapaata töistä koiran vuoksi?

Kun tulimme takaisin Suomeen, niin vietin vielä kivasti lomaa, elin aika sumussa koska aikaero vei aika hyvin mehut. Siitä kun vähitellen herättiin tähän päivään ja tähän aikaan, aloin ihmetellä miksi meidän mummeli käyttäytyy oudosti. Nuppu on siis 15 vuotias mummo ja tosiaan itki ja ravasi pitkin poikin asuntoa. Mutta olimme sopineet lääkärin kanssa marraskuussa, että lomareissun jälkeen suuntaamme sydän kokeeseen ja sen jälkeen hoidetaan hampaat. Mutta Nupun tila vaivasi minua ja mietin kuumeisesti, että onko sillä valeraskaus päällä. Aika kuitenkaan ei ihan nyt täsmännyt.

Sitten huomasin, että Nuppu vuotaa edelleen ja aloin laskea juoksujen ajankohtaa. Mies jo siinä vaiheessa vei tyttöä sydäntutkimuksiin (Nupulla vuotaa sydän). Siellä huomattiin, että mummeli on laihtunut kovin ja vulva on edelleen turvoksissa. Muuten kaikki oli hyvin, mutta tuon huomion vuoksi varasin ajan omalta lääkäriltä, pitää selvittää miksi mummeli laihtuu. Kohdussa tuntui jotain olevan ja alettiin miettiä Nupun leikkaamista.

Kohtu pois ja tulehdus tilalle

Nupulla ei vielä ollut kohtutulehdusta mutta hormonaalisia ongelmia kyllä. Leikkauksen jälkeen jäin seuraavaksi päiväksi kotiin huolehtimaan tytöstä. Nuppu söi ja näytti toipuvan suunnitellusti. Sitten tuli viikonloppu ja homma ei mennyt enää niin kuin piti. Vähitellen Nuppu lopetti syömisen ja jouduin sunnuntaina pakkosyöttämään ja pakkojuottamaan koiraa. Maanantaina soitin lääkäriin ja mummeli kiidätettiin sinne. Tulehdusarvot olivat pilvissä ja ei muuta kuin kuuri ja viikon päähän kontrolli. Kontrollissa huomattiin, että tulehdusarvot ovat edelleen koholla ja lääkitystä jatkettiin.

Vähitellen Nuppu alkoi syödä ja juoda normaalisti ja kohta päästään varmasti jo hammashuoltoon. Saamme siis vielä pitää Nupun kanssamme vaikka taistelu on ollut kova. Ollaan annettu paljon hoivaa ja avustettu tätä puoli sokeaa ja puoli kuuroa koiraa kaikessa, jotta hänen olisi hyvä olla ja toivottavasti myös paino nousee tasaisesti nyt kun ruokahalukin on tullut takaisin.

Vapaata töistä koiran vuoksi?

Rentoa keskiviikkoa kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

8 kommenttia

  1. Nadine G kirjoitti:

    Toivottavasti Nuppu paranee pian! Hän on kova taistelija 💕

  2. Mare Kinanen kirjoitti:

    Pikaista toipumista sinne. Raskasta on pienelle sairastaminen, niinkuin varmaan teille kaikille.

  3. Kati | Täydellisen Kreikan saaren metsästys kirjoitti:

    Toipumista ja tsemppiä seuraavaan toimenpiteeseen Nupulle.

  4. Nora kirjoitti:

    Voimia ja tsemppiä Nupulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *