Hae
VillaNanna

Treffit

Mieheni päätti eilen, että nyt on korkea aika viedä vaimo treffeille. Ensin mies vei minut kirpparikierrokselle. Tehtiin paljon kaikenlaisia löytöjä, joista tulee myöhemmin juttuja tänne mutta annan teidän kurkistaa vaatelöytöjä jo nyt. Ollaan tosin nyt kahtena päivänä käyty kirppareilla. Lanttilassa ihan siitä syystä, että muuttaa muualle ja eilen sitten huomattiin, että ihana SaunaKatti siirtyy myös Maunulasta Hakaniemeen. Avajaiset uudessa paikassa on 1.8, joten ei muuta kuin sinne.
SaunaKatin jälkeen tie vei tuttuun Kierrätyskeskukseen Nihtisiltaan. Sieltäkin löytyi vaikka mitä ihanaa ja suloista. Näiden reissujen jälkeen eksyttiin Lintsille. Montaa tuntia ei siellä jaksanut pyöriä, vanha ihminen vaan tultiin jatkamaan treffejä kotiin.

Tällainen tekee niin hyvää parisuhteelle, kun päättää vain, että nyt haluan olla sinun kanssasi muutaman tunnin ja tehdä asioita, joista molemmat tykkää. Meillä se on tietenkin kirppistely ja syöminen, hih. Suhde lujittuu ja on kivempi taas tehdä omia juttuja ilman toista.

On pakko kyllä myöntää, että enempää ei vaatteita tänne tarvita. Niin paljon on kaapeissa ja ompelussakin ollaan siinä vaiheessa, että koska kaapit pursuaa niin ei tee mieli ommella uutta….En tiedä mitä tarvitsisin ja mitä haluaisin. Treffeille kuitenkin puin mekon, jonka olen tehnyt äitini vanhoista pikee-paidoista. Irroita toisesta paidasta hiukan helmaa ja toisen leikkaa kainaloiden alta. Yhdistä osat toisiinsa. Jos haluat, niin yläosan voi muokata myös erilaiseksi. Itse leikkasin takakappaletta pois ja ompelin kuminauhan. Näin sain selästä avonaisen mekon. Kengät on ostettu viime vuonna Kierrätyskeskuksesta.

Rannekoru on tehty vanhasta rannekorusta.

Mitä kaapista löytyy keitto:

tomaatteja
tomaattimurska
Viola valkosipuli sulatejuusto
valkosipulia
kevätsipulia varsineen
noin 5dl vettä
tuoretta basilikaa

Laita tomaatit kiehumaan veteen ja kun pinta irtoaa, soseuta tomaatit veteen sauvasekoittimella. Kaada tomaattimurska joukkoon ja anna kiehua rauhassa.
Silppua sipulit ja basilika ja paista ne tilkassa öljyä. Kun keitto on hautunut noin 10 minuuttia, lisää sulatejuusto ja sekoita sauvasekoittimen kanssa.
Lisää lopuksi sipulit sekä mausteet (joista pidät).

Kuppi löytyi tällä reissulla SaunaKatista. Täydellinen pikku kuppi juuri minulle.

Parveke sai uutta kivaa myöskin. Vaasi löytyi myös SaunaKatista ja torso sekä kupit löytyi ilmaisosastolta. Tarjoiluastia on löytynyt aikaa sitten myöskin ilmaisosastolta.

Treffien lopuksi hiukan kuohuvaa ja jäätelöä.

Lanttilasta:
farkut
– neule
– paita
– tunika
– paljettileggarit
– koru
– nilkkurit

Kierrätyskeskus:
– 2x mekko
– 2x sandaalit
– paita
– hattu

Ilmaisosasto:
-laukku
– sandaalit

Ihanaa päivää kaikille!
-Nelli-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *