Hae
VillaNanna

Donitsikakku vai munkit?

Tänä vuonna on todella paljon tullut näitä Jauhoton taikina- blogin idealla tehtyjä donitsikakkuja joka paikkaan. Kaikki tekevät eri versioita ja homma on lähtenyt ihan lapasesta. Ruokaryhmät tekee kilpaa erilaisia kakkuja ja eri marketit myös ovat tuoneet omansa. Itse toki tykkään omasta kakustani eniten.
Itselläni on erittäin vaikea valinta edessä, sillä tavallaan haluaisin vain ne tavalliset munkit kun juuri isänpäiväksi tein donitsikakun mutta sitten taas tavallaan haluaisin donitsikakun kun munkkeja saa milloin vain tehtyä. Kyllä, selityksiä löytyy meikäläiseltä ihan kunnolla.
Joskus tuntuu, että näin päivänselvistä asioista tekee itselleen valtavan vaikeita. Kyllä te tiedätte, elämä on joskus niin vaikeaa kun ei osaa päättää mitä herkkua sitä söisi ja tarjoilisi. Elämä piloilla! Asiassa on kuunneltu niin miestä kuin lapsiakin ja nyt haluan kuulla teidän mielipiteen, tosin meillä tehdään sen mukaan mitä muu perhe on nyt päättänyt mutta haluan silti tietää mitä mieltä olisitte tässä asiassa. Onko ihanat perinteiset munkit se juttu vai pehmeän herkullisella valkosuklaamoussella täytetty donitsikakku se tämän vuoden vappujuttu. Käykää tutustumassa viime vuoden postauksiin myös niin se hiukan myös voi helpottaa valintaa: Vappu ja isänpäivä.

Ihanaa päivää kaikille!
-Melissa-

10 kommenttia

 1. Minna S. kirjoitti:

  Meillä neiti toivoi suklaisia donitseja. Mulle tuli sitten mieleen, että suklaisia donitseja vadelmilla ja jonkinlaisella moussella, jota en vielä tiedä. Katotaan mitä tulee, kun alan tekemään. 😀

 2. Melissa L kirjoitti:

  Jäänkin mielenkiinnolla odottamaan reseptiä 🙂

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Näyttääpä herkulliselta! Itse olen kuvia donitsikakusta nähnyt, mutta en ole vielä päässyt maistamaan 🙂

 4. Marjaana Soini kirjoitti:

  Nyt vasta törmäsin ekaa kertaa tuollaiseen donitsikakkuun. Näyttää herkulliselta, mutta luulen kuitenkin, että meidän perheessä munkit veisivät voiton! 🙂 Itse en kyllä munkkeja leivo, ovat sen verran isotöisiä.

 5. Melissa L kirjoitti:

  Näitä voi kyllä tehdä vaikka millaisia.

 6. Melissa L kirjoitti:

  Meillä molemmat on kovassa huudossa. Päätös ei meillä ollut siis oikeasti mikään helppo.

 7. Jenni / big mamas home kirjoitti:

  Munkit. Mielellään äidin tekemät, mutta voisihan tuota kakkuakin maistaa. Minulla kun ei ole tapana jälkiruokalautaselle sylkeä. 😀

 8. Melissa L kirjoitti:

  Vähän sama homma, että jälkkärilautaselle ei koskaan syljetä 😀

 9. Mere kirjoitti:

  Hauskan näköinen tuo donitsikakku, mutta silti kyllä valitsisin perus munkit. 🙂

 10. Melissa L kirjoitti:

  Se on myös tosi hyvää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *