Hae
VillaNanna

Joskus töpeksii ihan kunnolla

Tuossa talvella löysin Pinterestistä kivan idean, jonka halusin ehdottomasti kokoeilla mutta lopputulos olikin jotakin ihan muuta. Näissä hommissa on oikeasti ihan parasta se, että voit tuunata asian monta kertaa jos ensimmäinen kerta menee harakoille. Niin tässäkin kävi. Ensimmäinen tekele ei ihan vastannut ajatusta, joten purin koko vaatteen ja tein muuta. Ei siis kannata heittää työtä pois jos menee piloille, kannattaa aina pyrkiä tekemään siitä muuta. Sama on kyllä myös kangastöiden kanssa. Ei muuta kuin sakset käteen ja niks naks leikkelemään.
Kauluspaidan osan olen saanut valmiiksi, syksyllä otan neuleosan työ nalle ja katsotaan mitä saan aikaiseksi. Nyt neuleosa saa odotella neuleläjäprojektin uumenissa. Tämä siis ensimmäisen muokkauksen jälkeen päätyi lumppulaatikkoon ja näin ollen tuo kauluspaidan osa kuuluu läjä projektin satoon. Toppiin olisi toki voinut koittaa saada tehtyä myös helmafrillan mutta toimii se näinkin ihan hyvin.

Tästä tulee niin vihaiseksi. Jos jaksaa raahata tölkit metsään, niin
varmasti jaksaa kiikuttaa tölkit lähiroskikseenkin. 

Mukavaa torstaita
-Nelli-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *