Hae
VillaNanna

Se on jumppis pumppis

Läjälaatikosta löytyi hauska farkkumekko, josta on ollut tarkoitus tehdä ties mitä, minkä olen aikaa sitten unohtanut. Suunnitelmia on ollut monta mutta jääneet unholaan yhtä monta kertaa kuin olen keksinytkin. Nyt lopulta halusin sitten jonkin hömelön jumppiksen, löysähkö yläosaltaan ja alaosaltaan sitten hiukan enemmän istuvammat.
Työ ei ollutkaan ihan niin helppo kuin aluksi suunnittelin vaan ensimmäinen versio meni ihan juuri sinne minne ei pitänyt mennä mutta onneksi sain korjattua homman kuitenkin ja sain kuin sainkin lopulta juuri sellaiset pöppylät mitkä oli tarkoituskin. Opin sen, että ei se nopein reitti aina ole paras reitti, vaan kannattaa keskittyä ja tehdä sitten oikein heti eikä vasta tulevaisuudessa.

Hyppypuvut ovat yksi minun lempivaatteista mekkojen jälkeen ja näitähän on sitten siunaantunut monene monta. vaikka monta onkin niin lisää vain suunnittelen ja teen. En vain saa näistä tarpeekseni, ihan parhaita. Jumppikset ja mekot on aina helppoja vaatteita, joihin pukeutua, ei tarvitse miettiä mikä sopii yhteen tai miten minkäkin osan kanssa yhdistää. Laittaa vain päälle ja se on siinä. Helppoa ja huoletonta pukeutumista.

Aurinkoista päivää kaikille

-Nelli-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *