Hae
VillaNanna

Mummon sadepäivän asunen

Sadepäivät kesällä on oikeastaan aika ihania hetkiä. Sade ropisee parvekkeen ikkuiden takana eikä tee pahaa lähteä koirien kanssa lenkille aamusta. Kun sade hiukan lakkaa niin ihanan raikas tuoksu valtaa kodin kun avaa ikkunan ja lintujen laulu kaikuu joka puolella raikkaana kaikuna. Kesäsateelle on kiva pukea kevyesti mutta silti niin ettei ihan läpi kastu, varsinkin jos sade on hiukan liian kylmää.
Sateella on kiva keskittyä niihin asioihin, joita ei tule kauniilla ilmalla tehtyä, kuten nyt vaikka kokkailu, ompelu, askartelu, tai mikä muu tahansa mitä voi kotona sisätiloissa tehdä.

Tällaiset mummelit kuin minä, voidaan pukeutua miten tahansa, eikä se haittaa yhtään. Ollaan vähän seniilejä, joten saadaan anteeksi kaikki pukeutumismokat mitä ikinä tehdään. Olen aikaa sitten ommellut tämän kesähepenetunikan ja kaapista kaivelin myös ihanat minishortsit. Niitähän meikäläisellä on vinot pinot. Helppo tapa tuhota tilkkuja. Näillä olikin hyvä lähteä nauttimaan kesäsateesta. Tunikan kaava on joko vuoden 2011 tai 2012 La mia Boutique lehdestä. Kesän lehdistä siis. Tarkkaan en enää muista mikä niistä se on. Lisäilen kun löydän kyseisen lehden.

Minulla on nyt sellainen tarkoitus, että käyn tuota vaatekaappiani läpi ja tyhjentelen sitä. Otan muutamista ihanuuksista kuvia ja laitan joko ensimmäistä kertaa tänne esille tai sitten otan uudet paremmat kuvat. Vähän pientä kiertoa tänne blogiinkin. Samalla on hyvä miettiä, että mihin suuntaan blogi on menossa vai onko menossa mihinkään.

Mukavaa päivää

-Nelli-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *