Hae
VillaNanna

Virkatut asusteet ja vaatteet ovat vaatekaapin puuttuva palanen

Virkatut asusteet ja vaatteet ovat vaatekaapin puuttuva palanen

Tänä kesänä virkatut asusteet ja vaatteet ovat vaatekaapin puuttuva palanen. Virkatut asiat ovat nyt huippumuotia ja kaikki tyylitaiturit omistavat jotakin virkattua kaapissaan. Kirppareilta löytyy toinen toistaan upeampia virkattuja asusteita sekä vaatteita. Varsinkin vintage liikkeissä löytyy paljon virkattuja ihanuuksia.

Virkatut asusteet ja vaatteet ovat vaatekaapin puuttuva palanen

Tämä on vain minun henkilökohtainen mielipide, että jokaisen kaapista tulisi löytyä muutama ihana virkattu juttu. Ei tarvita välttämättä upeita mekkoja tai puseroita, riittää ihan pari kivaa juttua. Toppi, hattu tai jotain kivoja koruja. Näillä pienillä jutuilla voi hienosti saada vähän särmää omaan vaatekaappiin. Virkkaamista ei tarvitse edes opetella, jos ei halua. Kirpparit nimittäin kätkee sisäänsä aivan ihania, käsityöläisten virkkaamia juttuja.

 

Ideat virkattuihin herkkuihin:

Vaikka mainitsinkin tuosta, ettei tarvita mitään isoja mekkoja tai puseroita, niin tässä koosteessa kuitenkin esittelen yhden mekon, koska se on minun ylpeydenaiheeni. Koosteesta puuttuu kuitenkin yksi vaate, joka on tällä hetkellä iso hitti. Ne on housut, virkatut housut. Olen nähnyt niitä nyt ihan joka puolella ja jokainen virkkaus virtuoosi, joita somessa seuraan virkkaa nyt housuja. Minä olen omani jo saanut valmiiksi, mutta ne esitellään toiste ja vähän toisin kuin koosteessa.

Virkatut asusteet ja vaatteet ovat vaatekaapin puuttuva palanen

Pitääkö minun aina mennä muodin mukana?

Ei, enkä mene. Olen jo muutama vuosi sitten aloittanut housujen virkkailun villalangalla. Ne ovat siis talviversiot. Ne nyt valitettavasti vain on jääneet kesken, eivätkä etene millään. Ehkä nyt kun olen tällaisessa virkkausmania saisin nekin valmiiksi. Saa nähdä miten pitkään tämä mania oikein on päällä. Mutta siis, en juokse muodin perässä, joskus vain käy niin, että satun tekemään samoja asioita mitä muutkin. Se on harvinaista, mutta mahdollista.

Virkatut vaatteet ovat kauniita, niiden kuvioinnit mielenkiintoisia ja parastahan on se, että virkattuja vaatteita voi yhdistää miten tahansa. Aina ei tarvitse virkata edes mitään pitsiä, kun erilaisia vaihtoehtoja on paljon. Ja tosiaan parhaat ideat virkattuihin vaatteisiin löytyy kirppareilta. Toistan itseäni kun sanon, että itse etsin kirppareilta juuri käsityöläisten tekemiä neuleita ja tällä hetkellä siis virkattuja juttuja. Tai noh, tällä htekellä ei ole mahdollista enää ostella, joten keskityn lankavarastojen pienentämiseen.

Virkatut asusteet ja vaatteet ovat vaatekaapin puuttuva palanen

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Pinterest

Yksi kommentti

  1. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    No ei, muodin mukaan ei tarvitse mennä. Parempi säilyttää oma tyyli.
    Nuo sun virkatut vaatteet ja asusteet ovat kaikki ihania. En edes osaisi valita vain yhden.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *