Hae
VillaNanna

Tuulisen päivän asu

Tuulisen päivän asu

Minun tuulisen päivän asu viime sunnuntaina oli täydellisen sopiva vaaliuurnille. Äänestyksen jälkeen me kaksi vanhaa äänestäjää hipsittiin Ruoholahden rantaa pitkin kohti rantaravintolaa, jossa oli pakko hiukan kippistellä meidän omille ehdokkaille ja toivottaa heille onnea matkaan.

Tuulisen päivän asu

Sunnuntain kesäinen asu koostui aika tutuista osista. Hame on tehty ilman kaavaa, se on myös erittäin helppo toteuttaa, neule on taas jonkun toisen ihanan käsityöläisen tekemä ja minä olen sen sitten napannut UFFista mukaani ja tuulen suojaksi tarvitsin tietenkin farkkutakin, eikä mikä tahansa farkkutakki, vaan mieheni tuunaaman. Tämä on yksi minun rakkaimmista takeista. Kädessä minulla heiluu jättikassi, jonka olen itse virkannut. Kassi on ehkä hivenen epäonnistunut, kun on niin valtavan pitkä. Se tosin oli alunperin tarkoituskin, mutta se nyt venyy myös valtavasti.

Jalkaan sujahti niin ikään kirpparilta löytyneet söpöt lenkkarit. Jos muistan oikein on lenkkarit löytyneet ehkä Relovesta? En tosissaan nyt muista. Minulla on paljon näitä löytöjä, joita en ole koskaan kuvannut ja esitellyt missään, niin unohtuu hiukna mistä niitä olen ostanut. Nämä suloisuudet ovat yksi niistä.

Vaatekaappipäiväkirja on avoinna

Minusta on ollut aivan ihanaa se, että vaatekaappipäiväkirjan sivuille tulee koko ajan uutta tekstiä. Tämä projekti on ollut aika kiva ja tykkään kovasti. Joo, tulee tässä tehtyä koko ajan uusia juttuja, mutta tärkeää on myös se, että löytää niitä omia rakkaita vaatteita tuolta kaapin perukoilta uudelleen käyttöön. Esimerkiksi tämä hame on tehty vuosia sitten ja on ollut jonkin vuoden täysin käyttämättä, mutta nyt taas kovassa käytössä. Käytän nykyään aika vähän trikoota, jos ei lasketa t-paitoja mukaan tähän. Toki nyt olen alkanut käyttämään ohuita leggareita myös paljon, eikä pidä unohtaa pyöräilyshortseja.

Minun elämään on siis tulossa nyt kovaa vauhtia uudelleen trikoovaatteet. Niitä kun olen aikanaan tehnyt paljon. On jälleen aika nauttia myös näistä vaatteista. Ihania kun ovat kuitenkin ja helppo yhdistellä keskenään. Minulla on paljon vaatteita ja siksi minulta kysytäänkin useasti, että ehdinkö käyttämään niitä koskaan kaikkia. En tietenkään ehdi kaikkia käyttämään, mutta keräänkin käyttöön aina tietyn tyylin mukaisia vaatteita, vähän niin kuin kapselipukeutuminen. Ei kuitenkaan samalla ajatuksella mitä se on. Tällä hetkellä minulla on aika vähän boheemeja tilkkuvaatteita käytössä, ne saavat odottaa toista ajankohtaa rauhassa. Olen ottanut enemmän nyt trikoovaatteita esille. Tällä tavoin itse rakennan sitä omaa vaatekaappia eri kausille. Minulla on vain neljä kautta vuodessa.

LUE MYÖS:

Farkkutakki kuin taideteos

Super helppo maksihame

Virkattu kassi

Tuulisen päivän asu

Mukavaa päivää kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Pinterest

 

2 kommenttia

  1. Milla / https://www.moonshapedlittlebox.fi/ kirjoitti:

    Kaunis asu, rento ja näyttävä samaan aikaan! Farkkutakki on siisti, varsinkin tuosta selkäpuolelta. 😊👌🏻

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *