Hae
VillaNanna

Pitsiverhosta hame

Pitsiverhosta hame

Ompele pitsiverhosta hame näille helteille. Kaavaa ei tarvita ja hameeseen voi hyvin laittaa vaikka kaksi osaa, niin helma levenee paljon. Hameen voi yhdistää myös vähän miten itselle sopii, joko leggareiden ja t-paidan kanssa, kuten minulla kuvissa tai laittaa collegepaidan tai neuleen. Miten ikinä keksii.

Pitsiverhosta hame

Olenkin jo esitellyt tämän hameen teille aikaisemmin, mutta vasta nyt pääsen kuvailemaan sitä päälläni eri yhdistelmin. Joten voipi olla, että saatte katsella hametta vähän usemminkin tässä kesällä. Tosiaan kaavaa ei tässä hameessa ole ja kaksi osiota olen myös tähän tehnyt. Materiaali on meidän pihan paviljongin sisäverho, josta olen tehnyt myös mekon. Verhoa on vielä jäljellä, joten saa nähdä mitä vielä keksin niistä. Jotenkin tekisi mieli ommella housupuku.

Läpinäkyvää sen olla pitää

Läpinäkyviä mekkoja ja hameita saa ihastella esimerkiksi Pinterestissä ja sieltä löytää hyvin myös ideoita niiden yhdistelyyn.Paljon näkyy farkkujen kanssa yhdistettyjä asuja. Tällä hetkellä helteet vähän vaikuttaa siihen, ettei oikein paksusti halua pukeutua, vaan mieluiten mahdollisismman kevyesti ja rennosti laittaa päälleen. Sen vuoksi minunkin asuni on rakennettu kesäisin vaihtoehdoin.

Läpinäkyvä kausi

Toimiiko asuni? Minusta toimii minulla oikein hyvin. Olisin eri t-paidan halunnut päälleni, mutta se ei ollut vielä kunnolla kuiva. Tällä kertaa laitoin mieluummin pidemmät leggaritkit jalkaan, vaikka hameen kanssa toimii myös pyöräilyshortsit, mutta koska käytän niin vähän näitä leggareita, niin valitsin ne asuun. T-paita on ostettu kirpputorilta, en muista mistä ja jalkaan sujahti lenkkarit, jotka olen viime vuonna ostanut Kenkämaailmasta.

Asu:

  • pitsihame: itse tehty (materiaali Kierrätyskeskus, ilmaisosasto)
  • T-paita: Tommy hilfiger, kirpputori?
  • leggarit: Ostettu ilmeisesti uutena joskus, Kappahl
  • lenkkarit: Tommy Hilfiger, Kenkämaailma
  • virkattu kassi: itse tehty

Kenkien tarina on sellainen, että viime vuonna meidän road trip keskeytyi ikävästi ja suuntasimme kohti Helsinkiä. Matkalla pysähdyimme tankkaamaan itseämme ja koiria Kenkämaailmaan ja pakko oli käydä katselemassa mitä sieltä löytyy. Ja löytyihän sieltä vaikka mitä. Kahdet kengät lähti silloin mukaan. Molemmat edelleen kaapissa. Näillä vaatteilla sain rakennettua oikein mukavan kesäasun. Hattu vain puuttuu tosin.

Pitsiverhosta hame

Rentoa sunnuntaita!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Pinterest

LUE MYÖS:

Pitsinen poolopaita

Kesän virkkailut

 

2 kommenttia

  1. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Kaunista! Kesäinen valkoinen unelma 😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *