Hae
VillaNanna

Kesä leikkii kuurupiiloa

Kyllä, valitettavasti tuo kesä on päättänyt kiusata minua oikein kunnolla ja leikkii kuurupiiloa. Tosin ei tämä loman alku mennyt muutenkaan suunnitelmien mukaan. Minä nimittäin kaaduin heti migreenin kourissa sänkyyn ja onhan tätä kipua helpompi hoitaa kun on hiukan viileämpi ilma ulkona. Harmittaa kyllä kovasti, koska kaikenlaisia suunnitelmia oli tähän viikonloppuun mutta eipä niitäkään ole oikein päässyt toteuttamaan. Ja koska näitä ihania suunnitelmia ei olla vielä tehty ja tänne blogiin saatu postattua niin annan teille yhden tilkkumekon jälleen.

Lumppulaatikosta kaivelin ison määrän erilaisia trikoopaitoja ja mekkoja. Niin monta löytyi, että sain hienosti kaksi vähän pidempää ja suloista mekkoa/tunikaa aikaiseksi. palasia jäi sen verran, että saan vielä tehtyä topinkin, kunhan tästä muista hommista liikenen. Toista tunikaa voi käydä vilkaisemassa täältä.  Tämäkin malli on yksi lemppareistani ja tällä mallilla olen tehnyt monen monta toppia, mekkoa ja tunikaa. Tuunauksessa on se hyvä juttu, että välillä voi käyttää kaavoja hivenen tai sitten kokonaan. Tässä mallissa on käytetty yläosan kaava sellaisenaan ja alaosa sitten tehty sen mukaan miten se on luonnostaan muotoutunut. Kaavana käytetty Moda 3/2006, vain yläosa siis kaavasta. Tällä kertaa tein myös ihan yksinkertaisen, sillä kesäisin on kiva liikkua bikinit päällä, ihan varmuudeksi koska silloin voi milloin tahansa halutessaan pulahtaa veteen kun retkeillään.

Söpön parvekekoristeen voi tehda helposti ilmaisosaston
löydöistä ja tilkuista.
Kaikki käy mitä kaapista sattuu löytymään.

Rauhallista sunnuntaita kaikille
-Nelli-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *